Adverteren op een startpagina

Adverteren op een startpagina kan raadzaam zijn als je meer bezoekers naar je website wilt hebben. Als je huidige website nog niet veel bezoekers heeft, kun je een link toevoegen aan de startpagina. Hierbij kan je een keuze maken uit een nofollow of een dofollow link. De eerste genoemde optie is geheel gratis, een dofollow link kost 5 euro per jaar. Daarnaast kun je ook nog op een andere manier adverteren op een startpagina, namelijk met banners.

Banner toevoegen

Een nofollow-link naar je website draagt bij aan de vindbaarheid van je website. Immers krijgt je website een stukje autoriteit van onze website, waardoor je website beter gevonden wordt. Een banner valt daarentegen veel meer op. Je hebt keuze uit verschillende, opvallende banners die tussen de verschillende categorieën worden getoond. Daarnaast kun je kiezen uit een banner in de footer.

Formaten banners

De formaten van de banners zijn als volgt:

  • Wide skycraper 160×600 of 300×600
  • Leaderbord 728×90
  • Full banner 468×60

Doorverwijzing naar je website

Indien een bezoeker op een banner klikt, wordt hij of zij doorverwezen naar je website. Je kunt uiteraard zelf een pagina kiezen en ook kun je tracking links instellen via Google Analytics. Op die manier kun je exact bijhouden hoeveel bezoekers je naar je website trekt.

Banner adverteren op een startpagina?

Wil je graag je banner adverteren op een startpagina? Neem dan gerust contact met ons op. We delen dan onze bezoekersaantallen met je en je we geven direct een prijsopgave. Je kunt adverteren op een startpagina met een banner voor één maand, twee maanden, drie maanden, een half jaar of een jaar. Uiteraard kun je gebruikmaken van een staffelkorting als je voor meerdere maanden afneemt. Neem daarvoor contact met ons op.